Norge Gautefallheia

Tjenestemændenes Forsikring afd. 4’s hytte i Norge, er beliggende i Gautefallheia i Telemark, Drangedal Kommune. Et populært ferieområde i de norske fjelde –  både sommer og vinter.

Vinterferie
Gode vinterski aktiviteter for børn og voksne. Der er mulighed for at stå på langrend, alpinanlæg med kælke- og snowboardmuligheder. Skiskole, skiudlejning samt køb af liftkort forefindes i det nærliggende Gautefall Turisthotel.

Sommer
Gode vandremuligheder på fjeldet og flere søer i området med gode fiskemuligheder.

Gautefall Turisthotel ligger lige ved hytten og hotellets faciliteter kan mod betaling benyttes af hyttens beboere.

Hytten er udstyret til 10 personer, for såvidt angår senge- og køkkenudstyr. Der er 4 soveværelser, 2 i stueplan og 2 i overetagen. Køkkenet er udstyret med køleskab/fryser og opvaskemaskine. I huset findes ligeledes sauna i forbindelse med badeværelse/toilet.

Huset opvarmes med el-varme og som supplement findes pejs. Der er TV i huset.

Afstand fra Danmark, samt færgeforbindelser:
  • Frederikshavn – Larvik og derefter ca 2 timers kørsel (107 km)
  • Hirtshals – Kristianssand og derefter ca 2 timers kørsel (140km)
  • København – Oslo og derefter ca 3 timers kørsel (220 km) via Drammen, Tønsberg, Larvik, Porsgrunn, Drangedal, Gautefall.

Hvis ruten går gennem Sverige benyttes, kan det betale sig, at tage færgen mellem Strömstad – Sandefjord eller Moss – Horten.

OBS! Særlige regler for vinterhalvåret

Norge

Det er lovpligtigt at have fast vejgreb fra 15. oktober til og med mandag efter påske. Det er en god ide, at medbringe snekæder. Pigdæk er tilladt, men der betales afgift i/omkring de store byer.

Sverige

For biler indregistreret i Sverige er vinterdæk lovpligtige i perioden 1. december – 31. marts eller så længe vinterforhold råder. Pigdæk er tilladt i perioden 1. oktober – 30. april.

Der er køremulighed helt frem til hytten såvel sommer som vinter.