VALG TIL TRYGHEDSGRUPPEN 20/1-7/2

Den 20. januar er der valg til TryghedsGruppen i Region Hovedstaden. Du kan stemme, hvis du bor i Region Hovedstaden og har en forsikring i TJM Forsikring, ALKA eller TRYG.

Din stemme gør en forskel – både for dig og for andre. Derfor bør du stemme til valget. Vi anbefaler en stemme på Henrik Horup. Her kan du læse mere om Henrik og hans mærkesager:

HVAD HANDLER VALGET OM?

Dine forsikringer
Henrik kæmper for dig i TryghedsGruppen. Som TJM Forsikrings kandidat forsvarer Henrik dine interesser som kunde i TJM forsikring. Det kan få afgørende betydning for dine forsikringer.

Vores børn og unge
Henrik kæmper også for andre end dig! Gennem TrygFonden uddelte TryghedsGruppen i 2019 650 millioner til velgørende formål indenfor sikkerhed, sundhed og trivsel. Henriks hjertesag er børn og udsatte unge. En stemme på Henrik er derfor også en stemme for de børn og unge, der særligt har brug for en ekstra håndsrækning her i livet.

Din bonus
Men valget handler også om dig. En stemmer på Henrik er en stemme for at fastholde bonusudbetalingerne til alle os med en forsikring. I 2018 udbetalte TryghedsGruppen næste 1 milliard kroner i bonus. Penge, der kommer helt almindelige mennesker til gode. Det er faktisk kun fair, at kunderne også for del i overskuddet. I sidste ende er det jo os, som pengene er tjent på.

HVEM ER HENRIK HORUP?
Henrik Horup er 56 år og har 3 voksne børn og 2 børnebørn. Henrik er gift med Jette, der er massør og psykoterapeut. Henrik bor i København. Han er uddannet smed og siden lokomotivfører. I dag er Henrik formand i Dansk Jernbaneforbund. Han er formand for bestyrelsen i TJM Forsikring og Min A-kasse. Gode vilkår, tryghed og ordentlige økonomiske forhold for helt almindelige mennesker er den røde tråd i Henriks arbejde – uanset hvilket post han påtager sig. Det vil også være nøgleordene for Henriks arbejde i TryghedsGruppen.

Hold øje med din e-boks. Her modtager du stemmematerialet og link til afstemningen den 20. januar. Husk at stemme inden den 7. februar, hvor valget slutter.

Print Friendly, PDF & Email
Claus Kastbjerg Hertz

Claus Kastbjerg Hertz

Faglig sekretær i 3F København. Layouter Postbladet og er webmaster på 3fpost.dk

Måske skulle du også læse...