Barcelona Spanien

På adressen Carrer de la Llacuna 136, esc. D (opgang D), 1a planta (1. sal), 1a puerta (dør 1), E-08018 Barcelona ligger TJM Forsikrings lejlighed.

Fra lejlighedens store stue/spisestue, er der udgang til en altan med udsigt til gaden.

Fra det nyrenoverede køkken (2021) er der udgang til samme altan. Køkkenet indeholder opvaskemaskine, køleskab med fryser, mikroovn samt glaskeramisk komfur og ovn.

Der er to soveværelser med to bokssenge (sat sammen) i hver. Fra disse værelser er der udgang til den store terrasse mod gården.

Fra det ene soveværelse er der direkte adgang til et badeværelse. Derudover er der endnu et badeværelse og et værelse med en køjeseng. I alt seks sovepladser. Begge badeværelser er med bruseniche og toilet.

Der hører en parkeringsplads til lejligheden (parkeringskælderen to etager nede). Der er elevator.

Lejligheden ligger i bydelen kaldet Sant Marti, der er en del af den gamle selvstændige industriby Poble Nou. Lejligheden ligger i et renoveret område, hvor den gamle bymidtes charme er bevaret med ‘rambla’ens små boutiques og hyggelige spisesteder. Ovre på den anden side af Diagonal Mar ligger storcentret ‘Glories’, hvor der bl.a. er supermarked, sko- og tøjbutikker og flere spisesteder.

Der er gode transportforbindelser blot 10-15 min. gang fra lejligheden til centrum, både metro og tog og tog til kysten nord for Barcelona. En af Barcelonas seks strande, Nova Icaria, ligger ca. 30 min. gang fra lejligheden. Den Olympiske By og stranden Villa Olimpica kan nåes på ca. 15 min. i Trambesos (a la sporvogn), der kører lige uden for døren.

Barcelona byder på en uendelig liste af seværdigheder og det siges, at der er noget for enhver smag. Arkitekten Antoni Gaudí har sat sit helt personlige præg på Barcelonas bybillede med sin modernistiske stil. Er man mere til museer kan man finde alt fra moderne kunst til chokolademuseet! Rent gastronomisk har Barcelona også meget at tilbyde, fra den traditionelle paella til designer tapas og ikke at forglemme den catalanske specialitet: “Pa amb tomaquet” (tomatbrød).

Print Friendly, PDF & Email