Barcelona Spanien

På adressen Carrer de la Llacuna 136, esc. D (opgang D), 1a planta (1. sal), 1a puerta (dør 1), E-08018 Barcelona.

Lejligheden indeholder stor stue med udgang til terrassen mod gaden. Med udgang til samme terrasse ligger bryggers og et moderne køkken med opvaskemaskine, køleskab med fryser, mikroovn samt gaskomfur med ovn.

To soveværelser med to bokssenge (sat sammen) i hver vender ud til den kæmpestore terrasse mod gårdsiden. Fra det ene værelse er der adgang til lejlighedens ene badeværelse.

Derudover er der endnu et badeværelse og et værelse med 1 køjeseng. Ialt 6 sovepladser. Begge badeværelser er med badekar og toilet.

Der hører en parkeringsplads til lejligheden (Parkeringskælderen to etager nede). Og så er der elevator i opgangen.

Lejligheden ligger i bydelen kaldet Sant Marti, der er en del af den gamle selvstændige industriby Poble Nou. Lejligheden er knap 3 år gammel og ligger i et helt nyrenoveret område, hvor den gamle bymidtes charme er bevaret med ‘rambla’ens små boutiques og hyggelige spisesteder. Ovre på den anden side af Diagonal Mar ligger storcentret ‘Glories’, hvor supermarked, nøglebar, sko- og tøjbutikker, div. spisesteder, en flersals biograf og meget mere kan findes.

Der er gode transportforbindelser blot 10-15 min. gang fra lejligheden til Centrum, både metro (2 linier) og tog, og tog til kysten nord for Barcelona. Een af Barcelonas seks strande, Nova Icaria, ligger blot ca. 25 min. gang derfra. Den Olympiske By og stranden Villa Olimpica kan nåes på ca. 15 min. i Trambesos (a la sporvogn), der kører lige uden for døren.

Barcelona byder på en uendelig liste af seværdigheder og det siges, at der er noget for enhver smag. Arkitekten Antoni Gaudí har sat sit helt personlige præg på Barcelonas bybillede med sin modernistiske stil. Er man mere til museer kan man finde alt fra moderne kunst til chokolademuseet! Rent gastronomisk har Barcelona også meget at tilbyde, fra den traditionelle paella til designer tapas, og ikke at forglemme den catalanske specialitet: “pa amb tomaquet” (brød med tomat).

Print Friendly, PDF & Email