London Brixton

Tjenestemændenes Forsikringsforening byder på et dejligt hus i Brixton, tæt på London. Huset er et et-etageshus, er bygget i 2016 og er på 114 m2. Huset har været brugt som udstillingshus før vi overtog det. Der hører en lille lukket have til, hvor der er havemøbler, grill og tørrestativ.

I forbindelse med stuen, er der et åbent moderne køkken og en mindre spiseplads med spisebord.

Der findes 3 værelser med dobbeltsenge – ialt 6 sovepladser. Fra det ene værelse er der adgang til badeværelse med bruser samt toilet og håndvask. Derudover er der badeværelse med badekar og toilet samt vask. Der findes også et gæstetoilet.

Brixton er en lille hyggelig forstad til London, med flere spændende indkøbsmuligheder, spisesteder og markedspladser. Et godt sted at slappe af og nyde omgivelserne. Hvis du har brug for et mere “hektisk” liv, er det hurtigt at komme ind til London.

De 2 mest benyttede lufthavne er Heathrow Airport og Gatwick Airport. De ligger begge tæt på London og der findes næsten altid billige billetter og mange afgange på disse 2 ruter.

Et Oyster Card er det bedste og billigste transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner! Et Oyster Card er det “nye” travelcard, specielt nu hvor 1, 3 og 4 dags travelcards er udgået og Oyster Cards bruges da også af alle i London – både fastboende og turister!
Læs mere på www.londonbilletter.dk/transport

Der hører ikke en P-plads til huset. Man skal derfor holde på gaden og p-billet trækkes i automaten, som findes lige uden for vores hus.

Der findes flere muligheder for at spise ude – både i nærheden af huset og i selve Brixton.

Vi stiller håndklæder, badehåndklæder, viskestykker, hårtørrer samt sengetøj til rådighed. Hvis du benytter dig af de ting som fonden stiller til rådighed, skal disse vaskes og være klar til de næste beboere. Hvis du ikke kan nå at tørre dem, skal de hænges på tørrestativet inde i huset – de må ikke efterlades i vaskemaskinen! Håndklæderne ligger i de to kurve, som står i entréen. Viskestykkerne skal også efterlades nyvaskede.

I hvert værelse står der et klædeskab. På øverste hylde til højre ligger der sengetøj, som frit kan benyttes. Sengetøjet skal selvfølgelig også efterlades i nyvasket tilstand og lægges tilbage i skabet. Alternativt skal det hænges til tørre på tørrestativet – det må ikke efterlades i vaskemaskinen! For at ordningen kan fungere, er det meget vigtigt, at du overholder disse enkle regler!

Det er tilladt at tage hund eller kat med i huset, men skån møbler med et medbragt tæppe og gør ekstra grundigt rent. Vi ser det som en selvfølge, at en eventuel hund ikke står og gør i haven og at eventuelle efterladenskaber fjernes.

Huset ligger på adressen 1A Cambria Road, Brixton, SE5 9AB London, England.

Print Friendly, PDF & Email