Berlin Richard Sorge Strasse

Denne store flotte lejlighed på 120 m2 ligger i en stille og rolig gade med gåafstand til centrum og områdets seværdigheder.

Der er masser af plads over alt. Der er en stor stue med udgang til en terrasse. Stuen er stilfuldt møbleret med sofaer, lænestole og et spisebord.

I forbindelse med stuen er der adgang til køkkenet, som ligeledes er stort og rummeligt med næsten alt, hvad et moderne køkken har af udstyr. Der er fra køkkenet udgang til en lille terrasse, hvor der er plads til et cafébord og et par stole.

Der er ikke mindre en fire værelser. Tre af værelserne er med to boxsenge (sat sammen) og det sidste er med to enkeltsenge. Der er klædeskabe i alle værelserne. Der er fra det ene værelse udgang til den lille terrasse, som også går ind til køkkenet.

Der er et stort badeværelse med badekar og der er yderlige to badeværelser med bruseniche og toilet.

I et rum står der en vaske- og tørremaskine og her findes også boligens rengøringsartikler.

Et lille depotrum bliver brugt til ekstra lagerplads for boligens inventar.

Boligen har en drøm af en terrasse med udgang fra stuen.

På lejlighedens dørtelefon står der ”3F-POST”. Adgang til lejligheden sker ved at gå igennem forhuset og ud i gården. På venstre hånd (bagved elevatorglastårnet) er døren ind til trappeopgangen. Tag elevatoren op til 5. sal, gå op ad trappen og du finder lejligheden ved første dør til venstre.

Transport til lejligheden er overkommelig i egen bil og der er parkeringsmuligheder på selve gaden og lige uden for lejligheden og p.t. ganske gratis.

Hvis man vælger at flyve til Berlin er den nærmeste lufthavn Tegel. Turen fra lufthavnen til lejligheden kan i taxa klares på ca. 25 minutter til en pris på ca. 23 euro.

Det er tilladt at tage hund eller kat med i ferieboligen, men skån møbler med et medbragt tæppe og gør ekstra grundigt rent.

Der er et forbehold vedrørende bookning af denne lejlighed. Se venligst her.

Print Friendly, PDF & Email