Berlin Richard Sorge Strasse

Denne store flotte lejlighed på 120 m2 ligger på adressen Richard-Sorge-Strasse 73A, 10249 Berlin. En stille og rolig gade med gåafstand til centrum og områdets seværdigheder.

Der er masser af plads over alt. Der er en kæmpe stue med udgang til en stor terrasse. Stuen er stilfuldt møbleret med sofaer, lænestole og et spisebord. Der er tv, DVD og DAB radio.

I forbindelse med stuen er der adgang til køkkenet, som ligeledes er stort og rummeligt med alt hvad et moderne køkken har af udstyr; køleskab med fryser, opvaskemaskine og komfur med ovn. Der er fra køkkenet udgang til en lille terrasse, hvor der er plads til et lille cafébord og et par stole.

Der er ikke mindre en fire værelser. Tre af værelserne er med to boxsenge (sat sammen) og det sidste er med to enkeltboxsenge. Der er klædeskabe i alle værelserne. Fra det ene værelse, er der udgang til den lille terrasse, som også går ind til køkkenet.

Der er et stort badeværelse med badekar og der er yderlige to badeværelser med bruseniche og toilet.

I et rum står der en vaske- og tørremaskine og her findes også boligens rengøringsartikler.

Et lille depotrum som bliver brugt til ekstra lagerplads for boligens inventar.

Boligen har en drøm af en terrasse med udgang fra stuen.

Ved ophold i denne lejlighed, har du mulighed for, at betale for slutrengøring og leje af sengetøj m.m. Se nærmere her.

På lejlighedens dørtelefon står der ”3F-POST”. Adgang til lejligheden sker ved at gå igennem forhuset og ud i gården. På venstre hånd (bagved elevatorglastårnet) er døren ind til trappeopgangen. Tag elevatoren op til 5. sal, gå op ad trappen og du finder lejligheden ved første dør til venstre.

Transport til lejligheden er overkommelig i egen bil og der er parkeringsmuligheder på selve gaden og lige uden for lejligheden og p.t. ganske gratis.

Hvis man vælger at flyve til Berlin er den nærmeste lufthavn Tegel. Turen fra lufthavnen til lejligheden kan i taxa klares på ca. 25 minutter til en pris på ca. 23 euro.

Der er et forbehold vedrørende bookning af denne lejlighed. Se venligst her.