Landsbrancheklubben 3F Post

En lille opfordring fra Feriekontoret ang. Covid-19

Situationen med Covid-19 er desværre ikke blevet bedre siden starten i marts 2020. Det betyder derfor også, at Feriekontoret stadig modtager rigtig mange henvendelser vedrørende afbud og nye bookinger i Danmark.

Vi forstår godt den usikkerhed som mange føler, men vi vil gerne opfordre til, at du venter med at melde afbud hos os. Du skal først og fremmest kontakte dit forsikringsselskab angående dækning fra din afbestillingsforsikring.

Som det er dags dato (2/12-20) vil de fleste forsikringsselskaber tidligst kontaktes 24 timer før afrejse, men … du skal selv tjekke reglerne i dit eget forsikringsselskab, da det kan være forskelligt.

Dette gælder, hvis afbuddet altså skyldes Covid-19.

Vi vil gerne opfordre til, at afbud til os sker pr. mail til feriekontoret-kbh@3f.dk hvor der skrives f.eks. ”Jeg ønsker at melde afbud til feriebolig ?? i uge ?? – mit reg. og kto.nr. er ?? Angiv gerne årsagen og oplys selvfølgelig navn og cpr.nr. (eller bookingnr.). Oplys også, om du har en afbestillingsforsikring eller ej.

Hvis dit afbud skyldes Udenrigsministeriets rejseforbud, skal din afbestillingsforsikring (som muligvis er en del af din rejseforsikring) dække halvdelen af det indbetalte beløb. Vi dækker den anden halvdel. Dit forsikringsselskab skal bruge dokumentation og til det kan du bruge den bekræftelse, som vi sendte til dig i forbindelse med din booking.

Vi vil ekspedere dit afbud hurtigst muligt og sørge for, at du får det beløb tilbage, som du er berettiget til. Forvent en længere ekspeditionstid end normalt.

Venligst
Feriekontoret


Velkommen

Landsbrancheklubben 3F-Post er et brancheudvalg for de postansatte der er organiseret i 3F, fordelt på 65 forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

På denne hjemmeside vil du kunne læse hvad der rører sig i klubben i øjeblikket. Under punktet 3F-Post kan du læse om opbygningen af klubben og hvordan vi arbejder. Endvidere kan du finde referaterne fra bestyrelsens møder.

Finder du ikke lige det du søger, er du velkommen til at kontakte udvalget eller din 3F lokalafdeling, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi håber du får glæde af hjemmesiden.

Drømmer I om en tilbygning, en ferie eller noget helt tredje?
Print Friendly, PDF & Email