Landsbrancheklubben 3F Post


Sommerlodtrækningen (uge 19 – 39 i 2023)

Har du brug for ferie i ovennævnte periode og ønsker at deltage i lodtrækningen om muligheden for at booke en dejlig feriebolig?

Hvis du kan svare ja til det, så vær opmærksom på, at ansøgningen skal være modtaget hos Feriekontoret senest den 6. februar 2023 kl. 0900.

Du finder ansøgningen i Postbladet og Posthornet eller her på siden (øverst i den blå bjælke).

Der har desværre været en drillenisse på spil i “Priser og faciliteter, sommer 2023” som er bragt i medlemsbladene. Den første kolonne med priserne skulle have heddet uge 19 – 24 og 33 – 39. Den tredje kolonne skulle have heddet uge 25 – 32. Vi beklager og den lille drillenisse får ingen risengrød i dag ;o)


Prisen stiger, desværre :o(

Grundet de stigende el-priser har vi været nødsaget til, at lade vores priser for bookinger af ferieboligerne stige pr. 5. juni 2022. Du kan se de aktuelle priser på “Ledige uger”.


Rejse-/afbestillingsforsikring

Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring/afbestillingsforsikring, vil vi opfordre dig til at tegne en således, at du ikke mister penge, hvis uheldet skulle være ude og ferieboligen må afbestilles f.eks. på grund af sygdom hos dig selv eller dine nærmeste. Feriekontoret dækker ikke afbud grundet sygdom.

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere, da vilkårene kan være lidt forskellige fra selskab til selskab.

Hvis du ikke har en forsikring, anbefaler vi, at du kontakter TJM Forsikring på telefon 70 33 28 28 eller pr. mail tjm@tryg.dk.

Venligst
Lisbeth & Katja, FeriekontoretVelkommen

Landsbrancheklubben 3F-Post er et brancheudvalg for de postansatte, der er organiseret i 3F, fordelt på 65 forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

På denne hjemmeside vil du kunne læse lidt om, hvad der rører sig i klubben i øjeblikket. Under punktet “3F-Post” kan du læse om opbygningen af klubben og hvordan vi arbejder. Endvidere kan du finde referaterne fra bestyrelsesmøderne.

Finder du ikke lige det du søger, er du velkommen til at kontakte udvalget eller din 3F lokalafdeling, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi håber du får glæde af hjemmesiden.

Drømmer I om en tilbygning, en ferie eller noget helt tredje?
Print Friendly, PDF & Email