Landsbrancheklubben 3F Post

En lille opfordring fra Feriekontoret

På grund af situationen med Covid-19, får Feriekontoret rigtig mange henvendelser.

Det drejer sig primært om afbud til ferieophold i Danmark og udlandet og langt ud på sæsonen.

Vi forstår godt den usikkerhed som mange føler, men vi vil gerne opfordre til, at I venter med at melde afbud til 3 døgn før opholdet. Dette skyldes, at forsikringsselskaberne ikke dækker afbud i udlandet som er sket tidligere end 3 døgn før afrejsen.
Dette gælder, hvis afbuddet altså skyldes Covid-19. Situationen kan hurtigt ændres. Forhåbentligt kun til det bedre.

Vi vil også gerne opfordre til, at afbud sker pr. mail til feriekontoret-kbh@3f.dk hvor der skrives f.eks. ”Jeg ønsker at melde afbud til feriebolig ?? i uge ?? – mit reg. og kto.nr. er ?? Angiv gerne årsagen og oplys selvfølgelig navn og cpr.nr. (eller bookingnr.). Oplys også, om du har en afbestillingsforsikring eller ej.

Hvis dit afbud skyldes Udenrigsministeriets rejseforbud, skal din afbestillingsforsikring (som er en del af din rejseforsikring) dække halvdelen af det indbetalte beløb. Vi dækker den anden halvdel. Dit forsikringsselskab skal bruge dokumentation og til det kan du bruge den bekræftelse vi sendte til dig i forbindelse med din booking.

Vi vil ekspedere dit afbud hurtigst muligt og sørge for, at du får det beløb tilbage, som du er berettiget til. Forvent en længere ekspeditionstid end normalt.

Venligst
Feriekontoret


Velkommen

Landsbrancheklubben 3F-Post er et brancheudvalg for de postansatte der er organiseret i 3F, fordelt på 65 forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

På denne hjemmeside vil du kunne læse hvad der rører sig i klubben i øjeblikket. Under punktet 3F-Post kan du læse om opbygningen af klubben og hvordan vi arbejder. Endvidere kan du finde referaterne fra bestyrelsens møder.

Finder du ikke lige det du søger, er du velkommen til at kontakte udvalget eller din 3F lokalafdeling, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi håber du får glæde af hjemmesiden.

Drømmer I om en tilbygning, en ferie eller noget helt tredje?
Print Friendly, PDF & Email