Landsbrancheklubben 3F Post

Lodtrækning efterår 2024

Hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen for uge 40 – 42, skal vi have din ansøgning senest fredag den 14. juni 2024 kl. 09.00.

Ansøgningen har været i Postbladet og Posthornet og ligger også her på hjemmesiden (under “Priser m.m.”).

Venligst
Katja & Jess, Feriekontoret

Nøgler til ferieboligerne

Skal du afsted til en af vores danske feriehuse efter 1. januar 2024 vil du opleve, at vi ikke længere sender dig en nøgle. Vi sender en nøglebokskode i stedet for. Den kommer til dig pr. mail senest én uge før du skal afsted.

Hvis du derimod skal afsted til en af vores udenlandske ferieboliger (eller en dansk lejlighed), vil du stadig få tilsendt en nøgle.

Venligst
Jess & Katja, Feriekontoret


Rejse-/afbestillingsforsikring

Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring/afbestillingsforsikring, vil vi opfordre dig til at tegne en således, at du ikke mister penge, hvis uheldet skulle være ude og ferieboligen må afbestilles f.eks. på grund af sygdom hos dig selv eller dine nærmeste. Feriekontoret dækker ikke afbud grundet sygdom.

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere, da vilkårene kan være lidt forskellige fra selskab til selskab.

Hvis du ikke har en forsikring, anbefaler vi, at du kontakter TJM Forsikring på telefon 70 33 28 28 eller pr. mail tjm@tryg.dk.

Venligst
Jess & Katja, FeriekontoretVelkommen

Landsbrancheklubben 3F-Post er et brancheudvalg for de postansatte, der er organiseret i 3F, fordelt på 65 forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

På denne hjemmeside vil du kunne læse lidt om, hvad der rører sig i klubben i øjeblikket. Under punktet “3F-Post” kan du læse om opbygningen af klubben og hvordan vi arbejder. Endvidere kan du finde referaterne fra bestyrelsesmøderne.

Finder du ikke lige det du søger, er du velkommen til at kontakte udvalget eller din 3F lokalafdeling, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi håber du får glæde af hjemmesiden.

Drømmer I om en tilbygning, en ferie eller noget helt tredje?
Print Friendly, PDF & Email