Berlin, lille Eisenacher Strasse

Lejligheden i Berlin tilhører Forsikringsforeningen for Tjenestemænd, hvorfor det er nødvendigt, at have en forsikring i denne forening, for at få mulighed for at booke lejligheden.

Lejligheden på cirka 70 m2, er beliggende på første sal midtfor, og der er elevator fra et lille repos ganske få trin op ad trappeopgangen. Lejligheden kan derfor anvendes også af personer der måske er mindre godt gående.

I lejligheden er der sovemulighed for i alt 4 personer. I soveværelset er soveplads til 2 personer – her er to enkeltsenge (90 x 200 cm.) sat sammen til en dobbeltseng. I stuen findes en sovesofa med 2 sovepladser.

Lejligheden er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til stort soveværelse og nyistandsat toilet med bruseniche.

Fra entréen er der adgang til stuen, hvor der er separat sofaarrangement og 3 lænestole og spiseplads til i alt 6 personer. I stuen er der TV, koblet til det lokale fællesantenneanlæg. Fra stuen er der adgang til terrassen, med fin udsigt over en stor gård med grønne arealer og der findes legeredskaber.

Ligeledes er der fra stuen adgang til et moderne køkken. Der findes komfur med EL-ovn og cirkulationsemhætte og nyt køleskab med en mindre fryser. Herudover er lejligheden indrettet med fornødenheder som 3F-Post’s øvrige huse.

Ved ophold i denne lejlighed, har du mulighed for, at betale for slutrengøring og leje af sengetøj m.m. Se nærmere her.

Lejligheden opvarmes med centralvarme.

Lejligheden er meget centralt beliggende i Berlin-bydelen Schöneberg og der er meget kort afstand til Kurfüstendamm og Berlin centrum. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden af lejligheden.

Lejligheden er meget eftertragtet og er på det nærmeste booket året rundt.

Der hører en parkeringsplads i gården til lejligheden.

Der er et forbehold vedrørende bookning af denne lejlighed. Se venligst her.

Adressen er: Eisenacher Strasse 13, D-10777 Berlin, Schöneberg.