Berlin, lille Eisenacher Strasse

Lejligheden i Berlin tilhører TJM Forsikring, hvorfor det er nødvendigt, at have en forsikring hos dem, for at få mulighed for at booke lejligheden.

Lejligheden på cirka 70 m2, er beliggende på 1. sal og der er elevator fra et lille repos ganske få trin op ad trappeopgangen. Lejligheden kan derfor også anvendes af personer, der måske er mindre godt gående.

I lejligheden er der sovemulighed for i alt fire personer. I soveværelset er der soveplads til to personer (to enkeltsenge (90 x 200 cm.) er sat sammen til en dobbeltseng). I stuen findes en sovesofa med to sovepladser.

Lejligheden er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til et stort soveværelse og et toilet med bruseniche.

Fra entréen er der adgang til stuen, hvor der er separat sofaarrangement og tre lænestole samt spiseplads til i alt seks personer. I stuen er der TV. Fra stuen er der adgang til terrassen, med fin udsigt over en stor gård med grønne arealer og legeredskaber.

Ligeledes er der fra stuen adgang til et moderne køkken. Der findes komfur med EL-ovn og cirkulationsemhætte samt køleskab med en mindre fryser. Herudover er lejligheden indrettet med fornødenheder som 3F-Post’s øvrige ferieboliger.

Lejligheden opvarmes med centralvarme.

Lejligheden er meget centralt beliggende i Berlin-bydelen Schöneberg og der er meget kort afstand til Kurfüstendamm og Berlin centrum. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden af lejligheden.

Lejligheden er meget eftertragtet og er på det nærmeste booket året rundt.

Der hører en parkeringsplads til lejligheden. Denne er i gården.

Det er tilladt at tage hund eller kat med i ferieboligen, men skån møbler med et medbragt tæppe og gør ekstra grundigt rent.

Der er et forbehold vedrørende bookning af denne lejlighed. Se venligst her.

Print Friendly, PDF & Email