Saint-Raphaël Nice

Tjenestemændenes forsikringsforening har en lejlighed i Saint-Raphaël, ikke langt fra Nice og Cannes, ved den franske riviera.

Lejligheden er beliggende på adressen: 119 Avenue des Iscles, Lejlighed 4.03, 83700 Saint-Raphaël, France og er på 90m2 med altaner på 54m2.

Lejligheden er i to etager og med altaner til begge sider på hver etage. Den ligger på 4. og 5. sal i en ejendom med elevator der er opført i år 2004. Boligblokken ligger i den eksisterende gamle bydel i Saint-Raphaël, indbygget ved siden af eksisterende ældre ejendomme.

Lejligheden består på 4. sal af entre, stue, køkken og WC. På 5. sal er der WC, badeværelse med douche, badeværelse med karbad samt to soverum med hver 2 senge. I stuen er der en sovesofa, så der er i alt 6 sengepladser i lejligheden.

Der er moderne køkkenfaciliteter med køleskab med fryser, opvaskemaskine og der er også vaskemaskine i køkkenet.

Der hører garage med til lejligheden, plads nr. 6. Der kan kun holde 1 bil i garagen.

Saint-Raphaël er en charmerende by lige ud til den franske riviera, som der er udsigt til fra lejligheden, der kun ligger en kort spadseretur fra vandet. Mod landside er udsigten over bjergene, der kranser de sydfranske kystbyer.

Lejligheden er et attraktivt feriemål hele året på grund af det milde klima.