Malaga Benalmadena

malaga

Malaga – Storslået luksus i Sydspanien.

Feriekontoret kan byde på ren luksus i Sydspanien i denne fantastiske penthouse-
lejlighed, beliggende i det lukkede område Residencial Costa Quebrada i byen Benalmadena 17 km fra Malaga.

GPS koordinater : N 36° 34′ 51.2” W 04° 33′ 12.2”

Lejligheden ligger øverst oppe på 2. sal med udsigt over byen og ud over kysten. I det lukkede område er der endvidere et stort og dejligt poolområde (lige udenfor husets dør), som frit kan benyttes af lejlighedens gæster.

Lejligheden er på ikke mindre end 109 m2 beboelse, som er fordelt med en stor stue med spiseafdeling, i stueafdelingen er der tv og radio med cd, et moderne køkken med køle/fryseskab, opvaskemaskine, komfur og mikroovn. I det udendørs grovkøkken i forbindelse med udgang fra køkkenet, er der endvidere opsat vaskemaskine og tørretumbler. Et lille toilet i forbindelse med stuen og køkkenet. Der er 3 soveværelser alle med dobbeltsenge, de to af værelserne har egen udgang til terrassen. Der er yderlige 2 badeværelser i denne afdeling hvoraf det ene er direkte i forbindelse med soveværelset og begge med badekar. Lejligheden er beregnet til 6 personer.

Med den 127 m2 store terrasse som bugter sig rundt om lejligheden er der alle muligheder for at dase i det dejlige klima som findes i denne del af Spanien, med solskin 300 dage om året. På terrassen er der alle muligheder for solbadning og en nyindkøbt grill til de dejlige og lune aftner vil gøre denne plads til husets foretrukne plads. Der er 3 markiser som kan betjenes med en fjernbetjening, hvis man ikke vil sidde i bagende sol og spise.

Ved ophold i denne lejlighed, har du mulighed for, at betale for slutrengøring og leje af sengetøj m.m. via vores tilsynsførende.

Til lejligheden hører der også en parkeringsplads i den underjordiske parkering med direkte adgang til elevator op til lejligheden.

Lige nedenfor ligger der en nudist strand men på begge sider af området ligger der fine sandstrande, den ene med direkte adgang fra pool området igennem en lille låge.

Benalmadena er et smukt område med 8 km sandstrande, en bymidte med masser af restauranter og butikker. En svævebane fører op til toppen af fjeldet hvor der er en pragtfuld udsigt. En lystbådehavn, hvor der er plads til 1000 både med masser af liv og mulighed for alle former for vandsport, der er også flere golfbaner i nærområdet.

Print Friendly, PDF & Email