Ny Kramnitze Lolland

Postfondens hus i Kramnitze ved Rødby er opført i 2002 og er på på 87 m2.

Der er to soveværelser med hver sin dobbeltseng og et soveværelse med en vinkelseng. Desuden er der en alkove på 180 x 210 cm i forbindelse med stue/alrum. Der er adgang til værelserne fra gangen, hvor der ligeledes er indgang til husets rummelige badeværelse.

Køkken med opvaskemaskine og keramikkomfur på kogeø ligger i vinkel med alrum og stue og det samlede rum udgør et dejligt, stort og venligt samlingssted, med pejs i stuens ene hjørne og alkoven i det andet.

Der er høj rejsning i stuens loft, der går helt til kip og stuen har stort lysindfald og pragtfuld udsigt gennem panoramavinduerne på vægfladen ud til den 9 m2 overdækkede terrasse.

To vægvinduer i stuens sider fra gulv til loft ophæver den skarpe grænse mellem inde og ude og skaber lysbalance i rummet. Et rum der således kommer i harmoni med naturen udenfor.

Huset ligger på yderste grund med kun 100 meter til et af Lollands diger, med en god bred badestrand lige på den anden side af diget.

Indkøbsmuligheder ca. 1 km. fra huset eller i Rødby.

Det er tilladt at tage hund eller kat med i ferieboligen, men skån møbler med et medbragt tæppe og gør ekstra grundigt rent.

Print Friendly, PDF & Email