Fanø

Fanø

Postfondens feriebolig på Fanø er beliggende syd for Sønderho i et meget naturskønt område. Så er du til brede sandstrande, med højt til himlen, så er dette ferietilbud noget for dig!

Ferieboligen er på ca. 100 kvadratmeter og indrettet til otte personer, med tre soveværelser hver med dobbeltseng og derudover findes en lille hyggelig hems med to sovepladser, med adgang via stige, hvorfra der er skøn udsigt over Vadehavet.

I det åbne køkken findes opvaskemaskine, køle/fryseskab samt el-komfur med ovn. I badeværelse findes vaskemaskine og fra badeværelset er der adgang til sauna. I stuen findes TV og radio med CD-afspiller samt brændeovn.

Ferieboligen er meget smukt beliggende for enden af blind vej. Der er meget lysindfald i huset med rig mulighed for at opleve lysets skiften på alle årstider. Der er ca. 500 m. ind til Sønderho, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Til Nordby der er “hovedstad” på Fanø, er der ca. 14 km.

Der findes næsten ingen bakker på Fanø, hvorfor den er særdeles velegnet til cykelferie. Til Fanø sydstrand, med gode bademuligheder er der ca. 300 m.

Det er tilladt at tage hund eller kat med i ferieboligen, men skån møbler med et medbragt tæppe og gør ekstra grundigt rent.

:: Fanø-online ::

Print Friendly, PDF & Email