Fanø

Fanø

Postfondens feriebolig på Fanø er beliggende syd for Sønderho i et naturskønt område. Er du til brede sandstrande med højt til himlen, så er denne feriebolig helt sikkert noget for dig.

Ferieboligen er på ca. 100 m2 og er til otte personer.

Huset har tre soveværelser med dobbeltsenge og derudover findes en lille hyggelig hems med to sovepladser (adgang via stige). Fra hemsen er der en skøn udsigt over Vadehavet.

I det åbne køkken er der opvaskemaskine, køle/fryseskab samt komfur med ovn. På badeværelset er der en vaskemaskine/tørretumbler og fra badeværelset er der adgang til en sauna. I stuen er der TV og radio med CD-afspiller samt en brændeovn.

Ferieboligen er meget smukt beliggende for enden af blind vej. Der er ca. 500 m. til Sønderho, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Til Nordby, der er “hovedstad” på Fanø, er der ca. 14 km.

Der findes næsten ingen bakker på Fanø, hvorfor den er særdeles velegnet til cykelferie. Til Fanø sydstrand (med gode bademuligheder) er der ca. 300 m.

Det er tilladt at tage hund eller kat med i ferieboligen, men skån møbler med et medbragt tæppe og gør ekstra grundigt rent.

:: Fanø-online ::

Print Friendly, PDF & Email