Lissabon Portugal

I en af Europas mest charmerende storbyer ligger TJM Forsikrings skønne lejlighed på adressen er Rua das Musas 10, Lote 3.02.01.C – 4º Dto., 1990 – 169 Lisboa (Parque das Nacóes).

Lejligheden er beliggende i en bydel, som blev opført i forbindelse med verdens-
udstillingen Expo 98. Der er ca. 10 km til centrum og det gamle og charmerende Lissabon.

Lejligheden som er ca. 150 m2 ligger på 4. sal, men der er heldigvis elevator. Der hører tre parkeringspladser til lejligheden og de er i kælderen niveau 0.

Fra det store glasparti i stuen, er der en fantastisk udsigt til marinaen. Fra stuen er der også udgang til en dejlig stor terrasse. Der er yderligere en terrasse på lejlighedens modsatte side, samt en lille solplads med udgang fra værelserne.

Via en vindeltrappe fra stuen, er der adgang til den øverste terrasse, hvor man helt ugeneret kan benytte det udvendige spabad.

I køkkenet (som blev totalrenoveret i marts 2022, billeder er på vej) findes stort set alt, hvad man skal bruge i et moderne køkken; Opvaskemaskine, køle/fryseskab, keramisk kogeplade, ovn og mikroovn.

Lejligheden har to badeværelser, som begge blev totalrenoveret i marts 2022. Det største badeværelse er der adgang til fra det største soveværelse og det indeholder bruseniche, toilet samt vaskemaskine og tørretumbler. Det andet badeværelse er der adgang til fra gangen og indeholder bruseniche og toilet.

Ferielejligheden er indrettet med tre soveværelser. To af soveværelserne er med to boxsenge i hver og det tredje soveværelse med to køjesenge. I alt otte sovepladser.

Fra soveværelserne er der udgang til en altan med cafémøbler.

Print Friendly, PDF & Email