Hasle Bornholm

3F-Post råder over tre ferieboliger på Bornholm, alle placeret på vestsiden af øen i et dejligt ugenert feriehusområde ved Hasle.

Husene er beliggende på adressen Klympen 22, 24 og 26 i Hasle. Området, hvori husene er placeret, er at betegne som et plantageområde med træer rundt om alle husene.

Husene er alle indrettet til seks personer. I soveværelset findes to sovepladser (bokssenge) og i et stort værelse findes fire sovepladser i køjesenge.

Køkken og stue er i et og i køkkenet findes komfur med ovn. I stuen findes spiseplads til seks personer og fra den velindrettede opholdsafdeling er der udgang til en ugeneret terrasse. Husene er indrettet med badeværelse med toilet og brus.

Fælles for husene er, at de alle er placeret ca. 300 m. fra badestranden. De er velegnede for familier med børn og ligeledes velegnede for gangbesværede.

Der er TV og Internet i alle husene.

Der er gode muligheder for cykel- og vandreture i det smukke område og røgeriet i Hasle ligger kun en god travetur væk gennem plantagen – langs med stranden.

Det er tilladt at tage hund eller kat med i ferieboligen, men skån møbler med et medbragt tæppe og gør ekstra grundigt rent. Det forventes selvfølgelig også, at hundens/kattens efterladenskaber fjernes.