Amsterdam Singel 518

TJM Forsikring er stolte over, at kunne tilbyde en flot lejlighed midt i Amsterdam. Lejligheden ligger i et renoveret pakhus, hvis oprindelse går helt tilbage til 1625. Gaden er stille og rolig, men om dagen er der et dejligt farverigt liv i form af et kæmpe blomstermarked.

Lejlighedens adresse: Singel 518, 3. th (fra trappen, men lige ud for elevatordøren), Amsterdam.

Lejligheden er på ca. 90 m2.

Lejligheden består af en stor flot stue med udsigt til blomstermarkedet. Stuen er stilfuldt møbleret med lædersofa, lænestole samt spisebord. Desuden er der tv, DVD og radio med cd.

Der blev etableret nyt køkken i marts 2019. Der er opvaskemaskine, køleskab, mikroovn samt gaskomfur med ovn. Køkkenet har en lille åbning mod spisestuen.

Lejligheden er indrettet med to soveværelser med to boxsenge i hver – altså i alt fire sovepladser.

Der er et lille toilet med håndvask og et stort badeværelse med to håndvaske, badekar og bruseniche. Der er et vaskerum med en vaskemaskine og en tørretumbler. I dette rum opbevares der også rengøringsartikler m.m.

Der er også et lille kontor med bordplade/kontorstol, en fryser samt et lille depotrum, som indeholder ekstra lager af diverse inventar.


Transport
Hvis man ankommer med fly til Amsterdam, er der gode transportforbindelser. Man kan gå direkte fra kuffertudleveringen ned til toget – der er skilte som viser vej. Tag den afgang, som kører direkte til Hovedbanegården, som er endestationen. Det er en tur på ca. 15 minutter og billetpriser til kr. 30.00 pr. person. Fra den lille station til lejligheden er der afgange med sporvogne, en frisk gåtur eller med taxi som varer 5–7 minutter til en pris på ca. 20 euro.

Transport i Amsterdam
Den bedste og mest oplevelsesrige måde at komme rundt i Amsterdam på, er på cykel eller via kanalerne med kanalbus eller kanalcykel.

Parkering
Hvis man vælger at køre til Amsterdam, skal man være opmærksom på, at det er rigtig dyrt, at parkere i selve centrum. Ikke langt fra lejligheden findes der parkeringshuse – der forlanges en pris på ca. 4 euro i timen.

Der findes et parkeringsområde uden for centrum, en såkaldte “Park & Ride” parkeringsplads. Her parkerer man til en pris langt under, hvad det koster i centrum. Man  får udleveret 2 returbilletter til centrum og tager blot tog, bus eller sporvogn ind til byen. Søg mere info på internettet. Her kan man parkere for 5,50 euro i døgnet de første 4 døgn  – derefter ryger prisen op på 20 euro i døgnet.

Indkøb
Hvis man går til venstre, når man går ud af opgangen, findes et stort supermarked (Albert Heijn) for enden af vejen. Supermarkedet har åbnet alle dage, om søndagen dog kun fra 12.00. Vær opmærksom på, at de ikke tager Visakort.
Der er et stort antal af stormagasiner, specialforretninger og brogede markeder i Amsterdam. Blandt de typiske hollandske souvenirs er blomsterløg, træsko efter mål, Genever (hollandsk gin), Edam eller Gauda ost, Leerdam krystal, Makkum keramik og porcelæn, desuden designertøj og sjove gadgets.

Spis og vær glad
Amsterdam tilbyder et kæmpe udvalg af restauranter og spisesteder. Der er mere end 1000 at vælge imellem og de fleste ligger i kort afstand af lejligheden. Der er også mange caféer i Amsterdam.

Barer, clubbing og natteliv
Området omkring Rembrandtsplein og Leidseplain er de mest pulserende områder med et stort udvalg af teatre, jazzcaféer, diskoteker og barer.

Værd at opleve i Amsterdam
Amsterdam er en kulturel by, store museer som f.eks. Van Gogh og Rijksmuseum. Det berømte Anne Frank Museum eller Heineken Bryggeriet. Det kan også varmt anbefales at tage på bådture på nogle af de mange kanaler i Amsterdam.

Print Friendly, PDF & Email