Landsbrancheklubben 3F Post


Prisen stiger, desværre :o(

Grundet de stigende el-priser er vi desværre nødsaget til at lade vores priser for bookinger af ferieboliger stige pr. 5. juni 2022. Du kan se de aktuelle priser på “Ledige uger”.

Vinterlodtrækningen (uge 44 i 2022 – uge 16 i 2023)

Har du brug for ferie i ovennævnte periode og ønsker at deltage i lodtrækningen om muligheden for at booke en dejlig feriebolig? Hvis ja, så husk, at ansøgningen til vinterlodtrækningen skal være modtaget hos Feriekontoret senest den 8. august 2022 kl. 09.00.

Du finder ansøgningen i Postbladet og Posthornet eller her på siden (øverst i den blå bjælke).

Rejse-/afbestillingsforsikring

Hvis du ikke allerede har en årsrejseforsikring med afbestilling, vil vi opfordre dig til at få en sådan tegnes således, at du ikke mister penge, hvis uheldet skulle være ude og ferieboligen må afbestilles f.eks. på grund af sygdom hos dig selv eller dine nærmeste. Feriekontoret dækker ikke afbud grundet sygdom.

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere, da vilkårene kan være lidt forskellige fra selskab til selskab.

Hvis du ikke har en forsikring, anbefaler vi, at du kontakter TJM Forsikring på telefon 70 33 28 28 eller pr. mail tjm@tryg.dk.

Venligst
Lisbeth & Katja, Feriekontoret


Opdatering pr. 31. maj 2022 vedrørende Corona

Corona betegnes ikke længere som en samfundsskadelig sygdom/pandemi i Danmark og derfor er diverse restriktioner ophørt i Danmark. Det betyder desværre ikke, at Corona ikke findes og der kan derfor være andre forhold/regler gældende i andre lande.

Hvis du skal til udlandet, vil vi anbefale dig at læse på Udenrigsministeriets hjemmeside (under det relevante land), så du kender til eventuelle restriktioner. Der er f.eks. flere flyselskaber som stadig påbyder brug af bundbind og det samme er ved offentlig transport i flere lande. Det er 100% dit eget ansvar at sætte dig ind i de forskellige regler og hvordan du er dækket ved et eventuelt afbud grundet Corona.


Venligst
Lisbeth og Katja, Feriekontoret


Velkommen

Landsbrancheklubben 3F-Post er et brancheudvalg for de postansatte der er organiseret i 3F, fordelt på 65 forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

På denne hjemmeside vil du kunne læse hvad der rører sig i klubben i øjeblikket. Under punktet 3F-Post kan du læse om opbygningen af klubben og hvordan vi arbejder. Endvidere kan du finde referaterne fra bestyrelsens møder.

Finder du ikke lige det du søger, er du velkommen til at kontakte udvalget eller din 3F lokalafdeling, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi håber du får glæde af hjemmesiden.

Drømmer I om en tilbygning, en ferie eller noget helt tredje?
Print Friendly, PDF & Email