London Greenwich

TJM Forsikring giver dig muligheden for at booke denne store flotte penthouselejlighed med “hjørneudsigt” over byen.

Lejligheden ligger på adressen Tarves Way nr. 1, 12 sal lejlighedsnummer 77 Greenwich View, Greenwich, London SE109E.

Lejligheden er i to plan. Den indeholder en stor stue med sofamøbler, spisebord, tv og radio med cd. Moderne køkken med kaffemaskine, køleskab med fryser, komfur med ovn, opvaskemaskine samt vaskemaskine med tumbler. Fra lejligheden er der udgang til en terrasse med udsigt over byen.

Der er tre værelser med dobbeltsenge, i alt seks sovepladser. Fra det ene værelse er der adgang til badeværelse med bruser. Derudover er der et badeværelse med badekar og et toilet med vask.

Fonden stiller håndklæder, badehåndklæder, hårtørrer, sengetøj og viskestykker til rådighed.

Greenwich er en lille forstad til London. En dejlig by med mange indkøbssteder. Der er en afslappet stemning i Greenwich. Det er stedet, hvor man kan tilbringe timer med at ose på markedet – kunsthåndværk, antikviteter, plader, nips m.m. Der er mange spisemuligheder, en pub langs floden, og om aftenen, kan der flere steder lyttes til noget blød jazz.

De to mest benyttede lufthavne er Heathrow Airport og Gatwick Airport. De ligger begge tæt på London City, og der findes næsten altid billige billetter og mange afgange på disse to ruter.

Heathrow Airport: Er den nærmeste lufthavn på London og for transport er den hurtigste Heathrow Express, en tog linje som kører direkte til Paddington Metro Station på 15 – 20 min, der skifter man til metro toget, finder brun linje (Bakerloo) og kører til Oxford Circus, skift og find rød linje (Central) til Bank station, skift her til lokaltoget DLR som kører direkte til Greenwich.

Gatwick Airport: Den hurtigste er med Gatwick Express, en tog linje som kører til Victoria Station på 35 – 40 min og dermed er man inde i Metro området, som har linjer helt ud til Greenwich. Find linjen til Tower Hill og derefter DLR linjen til Greenwich.

Ovenstående kan være ændret uden Feriekontorets viden. Tjek derfor altid selv mulighederne og giv venligst os besked hvis det er ændret ;o)

Et Oyster Card er det bedste og billigste transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner! Et Oyster Card er det “nye” travelcard, specielt nu hvor 1, 3 og 4 dags travelcards er udgået og Oyster Cards bruges da også af alle i London – både fastboende og turister!
Læs mere på www.londonbilletter.dk/transport

Print Friendly, PDF & Email