Skyum Limfjordsvangen 7

Ferieforeningens (3F-Post) feriebolig i Skyum er beliggende på adressen Limfjordsvangen 7, Skyum, 7752 Snested.

Huset blev bygget i marts 2013 og er et børnevenligt feriehus med en dejlig udsigt over Limfjorden. Huset er på knap 100 m2.

Huset indeholder tre soveværelser, hver med dobbeltseng – i alt seks sengepladser.

Der er køkken-alrum med brændeovn, lækkert badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler og to terrasser, hvor der er læ samt mulighed for sol fra morgen til aften.

I Koldby og Snedsted, nogle få kilometers kørsel væk, er der rigtig gode indkøbsmuligheder med et godt udvalg af dagligvarer og friskbragt brød.

Nogle få hundrede meter fra huset er der en herlig legeplads samt gode bademuligheder i Limfjordens rene vand.

Fra huset er der en smuk udsigt ud over Limfjorden og Mors, der også er et besøg værd. I det hele taget er der et imponerende udvalg af dejlige udflugter i nærheden. I flæng kan nævnes bl.a. Thisted, der er en af de ældre og velbevarede købstæder, kystbyen Klitmøller også kaldet ”Cold Hawaii” med indbydende badestrand og surfermuligheder samt Nr. Vorupøre, hvor der også kan købes friske fisk. Begge er placeret i den attraktive “Thy Naturpark” med et afvekslende og naturskønt landskab. Blot nogle få kilometer fra huset er Skyum Bjerge og her findes en håndfuld oldtidshøje, et dejligt naturområde med et imponerende sceneri.

Print Friendly, PDF & Email