Samsø syd Vesterløkken

Huset er beliggende ved området Vesterløkken. Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg til Ballen Havn. Fra Jylland sejler færgen fra Hou til Sælvig.

Området er meget kuperet og naturskønt. Et godt godt udgangspunkt for mange lange traveture. Adressen er Anemonevej 6, 8305 Samsø.

Huset er på ca. 80m2 og indrettet med to værelser med hver to dobbeltsenge og desuden findes en hems med 2 sovepladser, i alt 6 sovepladser.

Stue og køkken er i åben plan, med separat spiseafdeling og i køkkenet findes opvaskemaskine og komfur med keramiske plader og ovn.

I umiddelbar tilknytning til badeværelset med brus og vaskemaskine, findes en hyggelig lille sauna. Huset opvarmes med el og i december 2016 blev der etableret en varmepumpe. Som en suppleringsmulighed findes en mindre brændeovn.

Huset er udstyret med fjernsyn.

Der er ca. 300 m. til vandet. Stenstrand med noget af Samsøe’s bedste fiskevand. Der er taget mange havørreder ved stranden umiddelbart nedenfor sommerhuset.

Fra køkken/spiseafdeling er der to trin op til stuen, hvorfra der er en dejlig udsigt over området. Der er træterrasse rundt om det meste af huset, så det er næsten altid muligt at finde læ. Der er to parkeringsmuligheder ved huset.

:: Link til Samsø-linien ::

Print Friendly, PDF & Email