Martofte Fyns Hoved

En perle på Fyn

Feriehuset i Martofte er beliggende på adressen Stenene 134, 5390 Martofte.
TJM Forsikring overtog huset i 2014.

Huset er på 114 m2 og har et 15 m2 anneks, som kun bruges i sommerhalvåret.

Huset ligger på Fyns hoved, vest siden af Langø. Der er en fantastisk udsigt fra huset ud over Odense Fjord med kik til Hasmark Strand og Enebærodde på den anden side ved indsejlingen til Odense Fjord.

Der er et dejligt køkken/alrum med keramisk kogezone nedsænket i køkkenbordet, selvstændig ovn samt mikroovn. Der er også brændeovn og et stort vinduesparti med udsigt til vandet. En dejlig sofastue med fjernsyn samt udkig til vandet.

Der er to badeværelser med bruseniche i begge. På det ene badeværelse er der en vaskemaskine samt en tørretumbler.

Der er ni sengepladser fordelt således: To soverum med to bokssenge i hver, et soverum med en køjeseng, hvor den nederste seng er en dobbeltseng og en enkeltseng ovenpå.

Der er hems med to bokssenge.

Annekset benyttes kun i sommersæsonen fra uge 19 – 42.

Der er en overdækket fliseterrasse samt en terrasse foran huset, som ikke er overdækket.  På den anden side af huset er der en fliseterrasse, som vender ud mod en dejlig stor have, hvor der er en stor græsplæne med gynge og bålsted.

Det er et paradis for lystfiskere. Det ligger ca. 20 km. fra Kerteminde, som er et besøg værd og husk det også er nærmeste benzintank.

Indkøb: Der er en stor Spar i Messinge på hjørnet af Messinge Bygade og Fynshovedvej.

Alle veje er ikke lige gode at køre på frem til huset. Det er derfor vigtigt, at man kører ned af Hjertegræsset – og man skal ikke tage sig af, at der står at det er en blind vej – fortsæt bare for at komme frem til Stenene 134.

Stranden er lige nedenfor huset. Der kan bades og der er mulighed for at sejle kano og kajak – man kan desværre ikke leje kano/kajak på stedet, men hvis man selv har det med, er der flere øer, man kan sejle rundt til.

Senest redigeret oktober 2018

Print Friendly, PDF & Email