Malaga Benalmadena

malaga

Malaga – Storslået luksus i Sydspanien.

TJM Forsikrings penthouselejlighed oser af luksus og er beliggende i det lukkede område “Residencial Costa Quebrada” i byen Benalmadena som ligger 17 km fra Malaga.

Lejligheden ligger øverst på 2. sal og har udsigt over byen og kysten. I det lukkede område er der endvidere et stort og dejligt poolområde (lige udenfor husets dør), som frit kan benyttes af lejlighedens brugere.

Lejligheden er på 109 m2. I den store stue med spiseafdeling er der tv og radio. I køkkenet er der køle/fryseskab, opvaskemaskine, komfur og mikroovn. I det udendørs grovkøkken (i forbindelse med udgangen fra køkkenet), er der endvidere opsat vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har et lille toilet i forbindelse med stuen og køkkenet.

Der er 3 soveværelser alle med dobbeltsenge. De to af værelserne har egen udgang til terrassen. Der er yderlige 2 badeværelser i denne afdeling hvoraf det ene er direkte i forbindelse med soveværelset og begge med badekar. Lejligheden er beregnet til 6 personer.

Med den 127 m2 store terrasse (som bugter sig rundt om lejligheden) er der alle muligheder for at dase i det dejlige klima som findes i denne del af Spanien. På terrassen er der store muligheder for solbadning og de lune aftner kan give anledning til at benytte grillen og terrassen. Der er 3 markiser som kan benyttes, hvis man ikke vil sidde i bagende sol og spise.

Der er mulighed for at betale for slutrengøring og leje af sengetøj m.m. via vores tilsynsførende.

I den underjordiske parkeringskælder (som har direkte adgang til elevator op til lejligheden), har vi en parkeringsplads.

Lige neden for vores lejlighedskompleks ligger der en nudiststrand og på begge sider af området ligger der fine sandstrande, den ene med direkte adgang fra poolområdet igennem en lille låge.

Benalmadena er et smukt område med 8 km sandstrande og en bymidte med masser af restauranter og butikker. En svævebane fører op til toppen af fjeldet, hvor der er en pragtfuld udsigt og i lystbådehavnen er der masser af liv og mulighed for alle former for vandsport, der er også flere golfbaner i nærområdet.

Print Friendly, PDF & Email