Marino Rom

TJM Forsikrings lejlighed er beliggende i en forstad til Rom. Byen hedder Marino og ligger meget tæt på den mere kendte by Frascati og ligger cirka 20 km. fra Roms centrum. Der er kun 3 – 5 min. gang til togstationen, hvor der jævnligt dagen igennem kører tog til Rom (Station Termini). Der er kun ca.10 km. til nærmeste lufthavn (Ciampino), hvortil de fleste lavpris-luftfartsselskaber flyver til, altså i taxa-afstand fra lejligheden. SAS flyver til Fiumicino/Leornardo de Vinci lufthavn, hvortil der er ca. 30 km.

Vi har fået kontakt med Eugenio, som tilbyder transport til Ciampino lufthavn for 10 € pr. person og til Fiumicino lufthavn for 20 € pr. person. Hvis det har interesse, kan Eugenio (som taler engelsk) kontaktes på eugenio.faina@alice.it eller på tlf. +39 34 70 13 67 77. Der kan også aftales byrundtur hos ham og han tilbyder også information om byen.

Lejlighedens adresse er Largo Cesare Colizza 75 , 3. sal til højre , 00047 Marino , Roma

Lejligheden er i to etager med altaner til begge sider – den ligger på 3. sal. Ejendommen er beliggende i et ældre kvarter med blandet bebyggelse af små enfamilieshuse og etageejendomme og med smalle gader.

I lejlighedens stueplan finder du stue/køkken-alrum i et rum, hvor køkkendelen er lille med moderne køkkenfaciliteter med køleskab, opvaskemaskine, gaskomfur (der er bygas), kombiovn (mikro). Desuden er der et badeværelse og et stort soveværelse med dobbeltseng (to senge).

På øverste etage er der et badeværelse og to værelser, hver med to senge. Der er i alt seks sengepladser. På denne etage er der skråvægge over det hele.

Der hører garage med til lejligheden, garage nr. 3. Garagen er i kælderen med indgang gennem aflåst gitterlåge for enden af huset. Lågen åbnes automatisk med “Bipper” (eller nøgle, hvis “Bipperen” driller).

Marino er en typisk charmerende italiensk by med meget lokalt liv og ligger strategisk godt i forhold til forskellige ferieaktiviteter og ønsker. Lige ved siden af byen, er der en rimelig stor sø (Largo Albano) med diverse fritidsfaciliteter, der er 20 – 30 min til Rom, tæt på lufthavne, tæt på havet og gode bademuligheder.

Marino har gennem tiden været kendt og yndet som romernes egen udflugtsby, hvortil man tog på endagsture fra Rom. Marino ligger lige hvor bjergene er startet og kan dermed give en nødvendig nattekølighed og giver også en fantastisk udsigt mod Rom. Pavens sommerresidens er af samme årsag beliggende i en af nabobyerne.

Rom er verdens første regulære turistby. Siden antikken er hele Europa rejst til Rom for at få pavens accept af forskellige politiske tiltag, og er på grund af dets klima attraktiv at rejse til hele året rundt.

Print Friendly, PDF & Email