Prag Tjekkiet

TJM Forsikrings lejlighed i Prag ligger i den centrale og spændende bydel Stare Mesto, som også er den ældste bydel i Prag. Lejligheden ligger tæt ved den jødiske kirkegård, i gaden Valentinska nr. 10, 5. sal.

Hvis du ikke vil gå ad trapperne, kan du tage turen op til 5. sal i opgangens klassiske elevator og derefter kan du gå ind i den 130 m2 store lejlighed som er i to etager.

Fra lejlighedens altan, kan man skue ud over Prags fascinerende tage.

I modsatte retning kan man fra tagvinduet skimte floden Vltava og bakkedragene med slottet, Hrad og kun et par gader derfra, kan man nyde en forfriskning på en café navngivet efter en af Tjekkiets mest kendte forfattere, Kafka.

På 5. sal finder du en entré, en stor stue/spisestue, et toilet med håndvask og et moderne klinkebelagt køkken med spisebord samt en trappe til 6. sal. I stuen er der mulighed for opredning til to.

På 6. sal er der tre soveværelser. Et med dobbeltseng og egen udgang til altanen samt indgang til eget badeværelse. Der er yderligere to soveværelser med hver to enkeltsenge samt entré og et badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler.

Der er i alt otte sovepladser i lejligheden.

Du har mulighed for at betale for slutrengøring og leje af sengetøj m.m. gennem vores tilsynsførende.

Print Friendly, PDF & Email