Marino Rom

Lejlighedens adresse er Largo Cesare Colizza 75 , 3. sal til højre , 00047 Marino , Roma

Denne lejlighed (som TJM Forsikring ejer), er beliggende i en forstad til Rom. Byen hedder Marino og ligger meget tæt på den mere kendte by Frascati (en lille by i Albanerbjergene som er kendt for en tør hvidvin og for en flot udsigt over dalen, hvor Rom ligger).

Marino ligger ca. 20 km. fra Roms centrum. Der er kun 3 – 5 min. gang til togstationen, hvor der jævnligt dagen igennem kører tog til Rom (Station Termini). Der er kun ca.10 km. til nærmeste lufthavn (Ciampino). Fra Fiumicino/Leornardo de Vinci lufthavnen er der ca. 30 km.

Lejligheden er i to etager med altaner til begge sider – den ligger på 3. sal. Ejendommen er beliggende i et ældre kvarter med blandet bebyggelse af små enfamilieshuse og etageejendomme og med smalle gader.

I lejlighedens stueplan finder du stue/køkken-alrum i et rum, hvor køkkendelen er med moderne køkkenfaciliteter med køleskab, opvaskemaskine, gaskomfur (der er bygas), kombiovn (mikro).

I stueplan ligger der også et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse.

På øverste etage (som man kommer til via en stejl trappe) er der et badeværelse og to værelser, hver med to senge. På denne etage er der skråvægge over det hele, hvilket muligvis kan være et problem, hvis man f.eks. er 180 cm. høj. Især på badeværelset!

Der hører en mindre garage med til lejligheden, garage nr. 3. Garagen er i kælderen med indgang gennem aflåst gitterlåge for enden af huset. Lågen åbnes automatisk med “Bipper” (eller nøgle, hvis “Bipperen” driller).

Marino er en typisk charmerende italiensk by med meget lokalt liv og ligger strategisk godt i forhold til forskellige ferieaktiviteter og ønsker. Lige ved siden af byen, er der en rimelig stor sø (Largo Albano) med diverse fritidsfaciliteter, der er 20 – 30 min til Rom, tæt på lufthavne, tæt på havet og gode bademuligheder.

Eugenio (som vi i sin tid fik kontakt til), tilbyder transport til Ciampino lufthavn til en ganske fornuftig pris. Hvis det har interesse, kan Eugenio (som taler engelsk) kontaktes på eugenio.faina@alice.it eller på tlf. +39 34 70 13 67 77.
Der kan også aftales byrundtur hos ham og han tilbyder også information om byen. Ud over information om denne mulighed, er Feriekontoret ikke en del de aftaler, som bliver indgået mellem brugerne og Eugenio.

Print Friendly, PDF & Email