Tjenestemændenes Forsikring får nyt navn

Som led i rejsen med at gøre det enklere for kunderne skifter Tjenestemændenes Forsikring i dag navn til TJM Forsikring.

I dag er en stor dag for alle i Tjenestemændenes Forsikring. For at fremstå mere moderne og relevante for kunderne skifter selskabet navn til TJM Forsikring.
Marie-Louise Rahbek, der er direktør i TJM Forsikring, forklarer, at de med det nye navn ønsker at være et selskab, der ændrer sig i takt med kundernes forventninger.
– Derfor har vi også, sammen med det nye navn, skærpet vores profil, og på den måde gjort det endnu tydeligere for vores kunder, hvorfor de skal vælge TJM Forsikring.
Noget af det som TJM Forsikring blandt andet gerne vil slå sig på, er: Danmarks højeste kundetilfredshed, egne lokale forsikringstillidsmænd og årlig udbetaling af bonus til kunderne.

Navnet er løbet fra os

Tjenestemændenes Forsikring blev oprettet i 1936 af en række driftige jernbanefolk.
Forbundsformanden for Dansk Jernbaneforbund og bestyrelsesformand Henrik Horup udtaler i forbindelse med navneskiftet
– Vi har måttet sande, at navnet, Tjenestemændenes Forsikring, er løbet fra os.
– Indimellem møder vi medlemmer af vores faglige organisationer, som tror, man skal være tjenestemand for at blive kunde hos os. Den barriere vil vi gerne nedbryde, siger Henrik Horup
Man skal blot være medlem af en de faglige organisationer, der er optaget i Interesseforeningen, eller barn af et medlem, for at blive kunde i TJM Forsikring.

Fortsat solide rødder i fagbevægelsen

Sammen med det nye navn og logo, har TJM Forsikring bevaret bomærket med ’sammenkoblingen’.
– ”Sammenkoblingen” er vores symbol på, at vi fortsat er et forsikringsselskab med dybe og solide rødder i fagbevægelsen og at ”Sammenhold betaler sig” og det ændres der ikke på, siger Henrik Horup.

Navnet skal ud og leve

Det er altid en svær opgave at forandre historien, og derfor bliver opgaven nu for os alle i TJM Forsikring, at få det nye navn ud at leve.
– Det skal vises frem på medlemsmøder, messer, inspirationsmøder og alle steder, hvor vores kunder er, siger Henrik Horup

Et af de største projekter i nyere tid

Projektet har været et af de største i TJM Forsikring i nyere tid.
Derfor vil jeg som bestyrelsesformand og på vegne af hele bestyrelsen gerne benytte lejligheden til at takke de dygtige kolleger på tværs af både TJM Forsikring og Tryg, der har arbejdet målrettet for at få vores nye navn så flot i mål.

Læs mere om TJM Forsikring på deres hjemmeside.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...