Info fra Tjm. Forsikring

Tjenestemændenes Forsikring flytter kunderne over på nye bil- og ulykkesforsikringer

I 2016 lancerede Tjenestemændenes Forsikring en ny Bilforsikring og en ny Ulykkesforsikring. Nu er tiden så kommet til, at flere end 84.000 husstande vil modtage information om, at deres forsikringer på Bil og Ulykke erstattes af de nye og forbedrede forsikringer.

De gamle forsikringer er gode, men de nye er bedre, fordi de er mere fleksible. Det betyder, at de består af en grunddækning med mulighed for at købe tilvalgsdækninger efter behov. Der er også udviklet en lang række nye dækninger, som kunderne har efterspurgt. Disse er omtalt i brevene, som kunderne vil modtage.

Ifølge Marie-Louise Rahbek, direktør i Tjenestemændenes Forsikring, giver de nye forsikringer kunderne mulighed for at tilpasse deres forsikringer, så de passer til netop deres liv og behov i en verden, der forandrer sig.

De nye forsikringer er desuden baseret på mere individuelle priser, som beregnes ud fra den enkelte kundes risiko. Ulykkesforsikringen vil være beregnet ud fra bl.a. alder, bopæl og beskæftigelse. Prisen på Bilforsikringen er blandt andet beregnet ud fra kørte kilometer, bilmærke, alder på bilen og brugeren mm.

I uge 12 og 13 sendes breve, fysisk eller i e-Boks, til kunder, der skal have ændret deres forsikringer.

Flere af vores kunder har allerede vores nye forsikringer, og de får ikke brev fra os.

Har man spørgsmål om de nye forsikringer, er kunderne meget velkomne til at kontakte kundeservice eller deres lokale forsikringstillidsmand.

Print Friendly, PDF & Email
Claus Kastbjerg Hertz

Claus Kastbjerg Hertz

Faglig sekretær i 3F København. Layouter Postbladet og er webmaster på 3fpost.dk

Måske skulle du også læse...