Opfordring fra Feriekontoret

Information til tillidsrepræsentanterne i 3F Post 29. april 2020

På grund af situationen med Covid-19, får Feriekontoret rigtig mange henvendelser.

Det drejer sig primært om afbud til ferieophold i Danmark og udlandet og langt ud på sæsonen.

Vi forstår godt den usikkerhed som mange føler, men vi vil gerne opfordre til, at I venter med at melde afbud til 3 døgn før opholdet. Dette skyldes, at forsikringsselskaberne ikke dækker afbud i udlandet som er sket tidligere end 3 døgn før afrejsen. Dette gælder, hvis afbuddet altså skyldes Covid-19. Situationen kan hurtigt ændres. Forhåbentligt kun til det bedre.

Vi vil også gerne opfordre til, at afbud sker pr. mail til feriekontoret-kbh@3f.dk hvor der skrives f.eks. ”Jeg ønsker at melde afbud til feriebolig ?? i uge ?? – mit reg. og kto.nr. er ?? Angiv gerne årsagen og oplys selvfølgelig navn og cpr.nr. (eller bookingnr.). Oplys også, om du har en afbestillingsforsikring eller ej.

Hvis dit afbud skyldes Udenrigsministeriets rejseforbud, skal din afbestillingsforsikring (som er en del af din rejseforsikring) dække halvdelen af det indbetalte beløb. Vi dækker den anden halvdel. Dit forsikringsselskab skal bruge dokumentation og til det kan du bruge den bekræftelse vi sendte til dig i forbindelse med din booking.

Vi vil ekspedere dit afbud hurtigst muligt og sørge for, at du får det beløb tilbage, som du er berettiget til. Forvent en længere ekspeditionstid end normalt.

Venligst, Feriekontoret

Møde for FTRer 17.-18. november

Mødet for fællestillidsrepræsentanter, som oprindelig skulle afholdes i marts, er nu fastsat til afholdelse den 17.-18. november 2020 på Rørvig Centret. Indkaldelse m.v. udsendes senere.

Med venlig hilsen

Dzevad Ramic, Formand 3F Post

Print Friendly, PDF & Email

Måske skulle du også læse...